Seveda včasih obstajajo zadržki do seksa na prvem zmenku. V mnogih primerih pa seks na prvem zmenku ni tako slaba odločitev. Preverite!

Seks na prvem zmenku ni vedno slaba odločitev. (foto:Thinkstock)

1. Edina šansa

Kadar gre za dolgotrajno simpatijo, pri kateri se vam končno nasmehne sreča in se z njo končno znajdete na zmenku, je morda vredno razmisliti o seksu po končanem večeru. Vendar vsekakor pred tem dejanjem pretehtajte posledice seksa. Če bo seks pomenil, da vas oseba ne bo nikoli več poklicala, potem je vredno s seksom še malce počakati. Vsaj do tretjega zmenka. Če seks med vama ne bo spremenil ničesar (to vključuje tudi vpliv na vajino prijateljstvo) potem bi to lahko pomenilo zeleno luč za izključno vajino privatno zabavico.

2. Utišajte seksiste

Nekateri trdijo, da ženske, ki gre z moškim v posteljo že na prvem zmenku, ne gre jemati resno. To se velikokrat izkaže za nesmisel in predvsem gre za seksistične izjave, ki z vašim razmišljanjem nimajo prav nič veze.

3.Tudi ženske rade seksajo

Resnica je takšna, da tudi ženske rade seksajo. In resnica je takšna, da se mnoge ne obremenjujejo s tem, kaj bi se utegnilo zgoditi, če bi se slučajno zgodilo, da bi … seksala. Včasih ženskam enostavno ni mar, ker tudi njih prevzame surova pohota.

4. Tako lahko preizkusita vajino seksualno kemijo

Včasih je edini način, da izveste, ali se seksualno privlačita, ta, da enostavno skočita med rjuhe in se prepričata. Na zmenku lahko sijete v najboljši luči, vendar če vas vaša simpatija ne vzburja in če v postelji ne začutite kemije med vama, potem to lahko pomeni težave na obzorju. Zakaj bi s tem neizogibnim odkritjem odlašali?

5.Včasih je dovolj tudi enkrat

Čeprav mnogi moški razmišljajo, da se bo ženska po seksu vedno znova želela vračati, je to povsem nepotrebno. Zelo zmotno in stereotipno razmišljanje je, da ko ženska enkrat spozna penis, želi postati njegova najboljša prijateljica. V nekaterih primerih je to popolnoma odveč, saj je včasih dovolj že en sam seks z določeno osebo.

Pridruži se nam tudi na Facebooku in ne zamudi najbolj zanimivih objav.

Preberite si še

Komentarji