Če ti je zmanjkalo idej, kako svojo drago zadovoljiti s prsti, ti bo tale kratek, a izjemno učinkovit nasvet pisan na kožo.

Ženske obožujejo zadovoljevanje s prsti, a le, če je moški dobri poznavalec ročnih tehnik.

Naučite se torej ročne spretnosti, imenovane Kipar, ki jo lahko izvajate v dveh različicah:

1. različica: Statični kipar

Za izvajanje tehnike kipar morate dlan nastaviti tako, da s palcem ter ostalimi prsti tvorite črko C. Nato si predstavljajte, da je vulva vaše partnerke ura. Palec vstavite na šest, nato pa ga zvijte proti dvanajst. Ostale prste pa položite na njen Venerin hribček na položaj dvanajst. (Pri tem je nadvse pomembno, da si še posebej predel med palcem in kazalcem močno navlažite z lubrikantom ali slino, sicer boste povzročili prej nelagodje kot pa užitek). Ko ste to natedili, za začetek premikajte dlan v obliki črke C navzgor in navzdol. S tem, ko ste palec upognili, ste pravzaprav zadeli njeno G točko – to je hrapav predel na notranji strani nožnične stene. Vzdržujte pritisk ali drgnite točko G. Če želite še več, uporabite tudi drugo roko in jo pritisnite na njen trebuh in sramne dlake. Prste čim bolj razširite in božajte njen Venerin griček. To ji bo neznansko všeč.

2. različica: Dinamični položaj

Dinamični položaj je le nadgradnja statičnega. Vse, kar morate narediti, je, da vaš palec od dvanajstke premikate na vsak položaj njene notranje ure (od dvanajst do šest). Ko dosežete šest, vstavite kazalec in sredinec ter se postopoma vračajte nazaj do dvanajstke. Z drugo roko pritiskajte kožo na trebuhu ali pa še bolje, dražite njen ščegetavček. Užitek ne more izostati.

Nauči se še tehnike prodiranja Kitajska devetka.

Pridruži se nam tudi na Facebooku in ne zamudi najbolj zanimivih objav.

Preberite si še

Komentarji