Posteljna akcija je že v polnem razmahu, ko se tvoja draga naenkrat popolnoma ohladi. Preberi, kaj so lahko razlogi za to.

6 stvari, ki ženski v hipu pokvarijo seks 1 od 1

Veš, kaj ji lahko v hipu pokvari seks?

1. Omenil si ime svoje bivše

In ob tem se še čudiš, zakaj ji naenkrat ni več do seksa s tabo? Vsaka ženska si namreč želi, da bi bila ena in edina, čeprav razumsko sicer ve, da si pred njo imel intimna razmerja tudi z drugimi. Pa vendar, dejstvo, da si med predigro izrekel ime bivšega dekleta, sproži kar nekaj nezaželenih vprašanj. »Bi bil raje z njo?«, »Si še vedno zaljubljen vanjo?«, »Z menoj nisi srečen?« in tako naprej. Če se ti zgodi kaj takega, se kot nor prični opravičevati in ji v prav vsem ustrezi, dokler ti ne odpusti. Poželenje je sicer že upadlo, a vsaj iz postelje te ne bo vrgla.

2. Tvoja dejanja so preveč vsiljiva in agresivna

Če boš v spolnosti vsiljeval svojo voljo, se kar poslovi od posteljnih užitkov! Ženske namreč naravnost sovražijo, da so potrebe in užitek moškega v prvem planu in da same nimajo nobene besede pri tem, kaj se v postelji dogaja. Če si želiš analnega seksa, prej vprašaj! Svoje ljubimke nikar ne imenuj pridna punčka in ne bodi pokroviteljski, to so namreč napake pedofilskih razsežnosti. Ob tem se seveda ne moreš čuditi, da ji poželenje upade. Imaš nenavaden fetiš? Preden ga vpelješ v spolne odnose, se s svojo partnerko o njem pogovori in preveri, da ji ob tem ne bo nelagodno. Skratka, bodi uvideven, pozoren in ne glej le na svoje zadovoljstvo!

3. Ne skrbiš za osebno higieno

Umazanost, zaudarjanje in prepotenost so razlogi, ki vsako žensko odvrnejo od intimnosti z moškim. Zato skrbi za osebno higieno, še posebej, če se nadejaš seksa z njo. Tuširaj se vsaj enkrat dnevno, poskrbi za brezhibno čistočo genitalij (nič ni bolj odbijajočega kot zaudarjajoče mednožje!), sramne dlake in dlake pod pazduho skrbo pristizi, uredi nohte na rokah in na nogah, očisti ušesa in umij si zobe! Navidez banalne stvari so lahko precejšnji problem, ko pride do telesnega stika!

4. Ne znaš se poljubljati

Poljubljanje je resnično občutljiva zadeva, še posebej zato, ker zase ne moremo nikoli biti prepričani, ali se dobro poljubljamo ali pa smo čisto zanič. Vendarle pa obstajajo nekatere smernice, po katerih se moraš ravnati. Prva je, da se ne smeš preveč sliniti. Slinjenje je namreč nadvse odvratno, zato poskrbi, da tvoji poljubi ne bodo preveč mokri. Ravno tako nadzoruj svoj jezik, ne obliži svoje ljubimke po celem obrazu kot da si pes. Pazi, da se tvoji zobje ne zadevajo ob njene, izogibaj pa se tudi prehrani, ki poslabša zadah, kot je na primer čebula, česen in pa tudi alkohol. Če imaš probleme z zadahom, si pred poljubljanjem osveži usta z ustno vodico in umij zobe.

5. Ne znaš natakniti kondoma

Že sama uporaba kondoma je nadležna, saj prekine vročo predigro, ker si je treba vzeti čas, da kondom natakneš. Še posebej pa bo vsega konec, če se boš nerodno spravil k temu »opravilu«. Če ti natikanje kondoma dela probleme, vadi toliko časa, da boš zadevo obvladal z levo roko in z zaprtimi očmi! Zelo odbijajoče pa je tudi, če te mora prositi in moledovati, da si sploh natakneš kondom. Če predlaga, da ga uporabita, ne ugovarjaj, temveč spoštuj njeno željo.

6. Nisi sledil, ko se je pričela slačiti

Razen, če ti je pripravila striptiz, ji moraš slediti, ko se prične slačiti. Nič ni namreč bolj nerodnega zanjo, kot če se pred tabo znajde popolnoma slečena, medtem ko imate ti na sebi še vsa oblačila. Ko vidiš, da si pričenja odpenjati bluzo, ji sledi, še bolje pa je, da jo slečeš vi. Moški tudi radi pozabimo odstraniti določen kos obleke, preden se spravimo k seksu – nogavice. Nikoli in nikdar pred seksom ne pozabi sleči nogavic!

Pridruži se nam tudi na Facebooku in ne zamudi najbolj zanimivih objav.

Preberite si še

Komentarji